петък, 8 април 2011 г.

Нежност и хармония

Wow...не мога да си представя, че са изминали цели 5 месеца от последната ми публикация... Занемарих си това блогче.. грижа се вече за ново (ако може да се нарече така, тъй като е по-скоро албум със снимки.. без какъвто и да е било текст) ноо.. определено се фрапирах, когато пресметнах изминалото време от последната ми публикацийка тук.. И взе, че ми стана едно мъчно.. после и гузно.. и виновно.. та реших от време на време да раздвижвам атмосферата и тук.. (дано да Ви е приятно от това).. като естествено още от сега си се подсигурявам, че едва ли ще успявам да бъда много коректен блогър.. но обещавам да дам всичко от себе си.. засега :))) 
Е.. както предполагам сте се досетили вече.. липсата ми във виртуалното пространство определено не означава, че изцяло съм пренебрегнала тази ми страст.. даже и нови страсти се родиха, но това е съвсем др тема :ДД Дори напротив.. от Коледа насам.. екипчето ни е доста продуктивно.. и това може само да ме радва.. Със всеки изминал ден започвам да обичам скрапбукинга все повече и повече (естествено да не пренебрегваме и картичкоправенето).. А сега и нямам търпение да дойде понеделник и да видим новото магазинче на Елшите, за което ги поздравявам и им пожелавам много успех.. 
И останаха няколко думи за кутийката в тази първа(и май много дълга) от много време насам публикация..  избрах да започна с нея не само защото я обожавам, а и защото ми се вижда достатъчно елегантна, семпла и стилна.. точно като за един, да се надяваме добър, старт. А е и най-близкото творение на Симеон, което отговаря на днешното ми настроение.. (предполагам всеки от вас усеща как много често именно настроението ни е виновникът за различните по стил творби, които правим). Е спирам с дългото писане.. Утре ако намеря малко време МОЖЕ отново да публикувам нещо.
П.С. Имам едно питане .. вече разбрахте, че някои от нещата, които ще публикувам са от няколко месеца (а специално тази кутийка е на 1 седмица:)) .. та въпросът ми е.. мислите ли, че ако реша някой път да се включа в някое предизвикателство, фактът, че картичките или кутийките са направени преди време, но пък не са публикувани, ще бъде проблем?? Защото съм сигурна, че в някои предизвикателства условието е просто да не са били публикувани.. но въпреки това имам някои притеснения.. Но и дори и да не е редно.. 100% това не е проблем.. и то поради цели 2 причини !! :Д.. Мисля, че е ясно кои са :)
Е, мисля да приключа за сега и да ви пожелая приятна вечер.. И най - вероятно след няколко игри на Румикуб може пак да се върна и да кача още някои неща.. но Обещавам и на вас и на себе си, че този път ще бъдат доста по-кратки писаници :))

Поръчки

За ПОРЪЧКИ и повече информация, моля посетете Фейсбук страницата на ателие AdoraBella и пишете лично съобщение или e-mail! Благодаря!