понеделник, 6 март 2017 г.

Комплект за кръщене - праскова и пепел от рози с жирафче и слонче/ Baptism set with Cottage Cutz Baby Giraffe and Elephant

Продължавам с бебешката вълна и още едно сладурско комплектче за кръщене.

Когато ми го поръчаха и питах за цветове и ми казаха - праскова, пепел от рози и зелено и направо онемях. Не знам защо, но само като прочетох тези цветове и се стъписах и си казах 'ужас, какво ще правя'.... а незнайно как комплектчето се превърна в едно от най-садките, които съм правила и комбинацията мнооого ми допада.
Не ме разбирайте погрешно - аз вярвам, че няма цветове, които да не си пасват. С правилното съчетание на тоновете, наситеността и нюанса, комбинирането на елементите и балансът - няма просто невъзможни цветови комбинации.... Но определено има такива, които шашкат на първо четене..
А след това резултатът изумява.
Радвам се, че в този сучай се чувствам точно така.
Снмките са повече от ужасни. Отвратително бледи цветове и размити детайли, но се наложи да снимам в ужасни условия с още по-ужасен апарат... Определено ме е яд, че не успях да заснема и 10% от красотата на комплектчето, но и това е по-добре от нищо.
Комплектчето се получи наистина много, много нежно и весело. И вка съм на мнение, че именно подборът на цветове го прави толкова свежо и красиво - праскова и пепел от рози, а за акцент - крем и млечно зелено. 
А слончето и жирафчето весело и закачливо се подават измежду листенцата, за да създадат едно истинско детско и щастливо настроение. 

One cute baby's baptism set with the super cute dies from Cottage Cutz. 

Комплектът съдържа:
Папка за кръщелно свидетелство
Бутилка за олио
Кутийка за косичка 
Бурканче за мед
Декорация за две ритуални свещи

Комплектът е уникален и изработен по поръчка.

За поръчки и повече информация, моля, пишете лично съобщение или ни посетете на посочения адрес.

Adorabella
Защото красотата е начин на живот!

Поръчки

За ПОРЪЧКИ и повече информация, моля посетете Фейсбук страницата на ателие AdoraBella и пишете лично съобщение или e-mail! Благодаря!