сряда, 22 февруари 2017 г.

Кутийка за косичка в лилаво / Stampin Up Window Box - purple


Кутийката за косичката на Карина 

Страхотен модел, нали? Неслучайно Stampin Up! са топ марка. Кутийката е от последната колекция на марката и се казва Window box. Към нея има и страхотни печати и допълнителни шаблончета за декорация на капачето и страните. Страхотна е абсолютно за всякакъв повод, във всякаквъв стил. Обожавам я, наистина..

Днешният вариант на кутийката е в лилаво и с няколко семпли ръчни цветенца и е предназначена за косичката на едно сладко момиченце. На снимките не се вижда, но сложих от холограмната пудра на Stampin Up в центъра на цветчетата и стои супер яко. 

Amazing box, right? It's one of a Stampin Up's newest die sets called Window box. I really, really love the design and all of the additional dies at this set. 
This box is for a little baby Karina and her baby's treasures. I decorated the box with handmade flowers and leaves. You cant see it good on the pictures, but I've added an holographic powder from Stampin Up at the flowers center and the effect is gorgeous. 

Много бързо този модел се превърна в мой любим. Не само защото е интересен и нетипичен, а и защото има голям обхват и широко приложение. Със своята шестоъгълна форма, кутията е един много по-интересен и красив вариант за кутия от стандартните квадратни и правоъгълни. Освен това е страхотна за всякакъв стил декорации. Подходяща е и за различни поводи - от кутия заподарък, през сватбена кутия за паричен подарък, кутийка за косичка и за бебешки съкровища, кутийка със свитъчета с късмети и пожелания, мини бижутерка и още какво ли не. Наистина е невероятна. 

Може да бъде изработена в цветове и с декорации по Ваше желание. 

За поръчки и повече информация, моля пишете лично съобщение или ни посетете на посочения адрес.


Защото красотата е начин на живот!

Поръчки

За ПОРЪЧКИ и повече информация, моля посетете Фейсбук страницата на ателие AdoraBella и пишете лично съобщение или e-mail! Благодаря!