неделя, 12 септември 2010 г.

I love you


Хмм.. чак да не повярва човек.. Наистина публикувам!! Добре, че чая ми стана готов, та сега докато си го изпия може да поседя на рс-то :) Знаете какво е да искаш нещо и да не се спреш докато не го получиш, нали.. и то особено, когато е реално изпълнимо. Е, такъв е случаят с тази картичка. Тъкмо се върнах от пътешествията ми това лято.. и след обичайните занимания след път ми се доправи картичка.. обаче все си намирах някакво извинение.. чудех се с какво друго да се занимавам(не, че нямаше с какво де) и то само и само за да не разхвърля пак всичките си материали :Д ноо накрая (в 23.35!!) не издържах и вместо да си легна познайте какво направих.. Правилно - точно тази картичка :Д и каква бъркотия настана само.. Но си залужаваше, нали :)) Впрочем, не знам дали се подразбира от снимката, но това кръгче, в което е написано 'I' се върти и излиза насписът 'I love you :) ' , но качеството на другите снимки е ужасно и затова само тази :)) Амм... тези картички си имаха някакво наименования, но не е сложно да се досетите, че изобщо не го помня(пък и не му обърнах достатъчно внимание). ако все пак попадна на него ше ви го кажа (в най - добрия случай и клипче ще публикувам) и всичко това защото са много ефектни и забавни за оравете. (затова и имам още ч започната, но недовършена)
Айде сега ставам.. по късно пак МОЖЕ БИ.., че сега ме чака мини албум за довършване и най-вероятно подаръче за госпожата на Рали.. все пак 15 наближава, нищо че не и за нас вече :((( ние пък си имаме 20-ти (тази година доста рано започват всички университети.. гадно) Айде до скоро и хубав ден :) 

Поръчки

За ПОРЪЧКИ и повече информация, моля посетете Фейсбук страницата на ателие AdoraBella и пишете лично съобщение или e-mail! Благодаря!