вторник, 18 май 2010 г.

Нещо радостно

Ииии.. Да не забравя да ви се похваля... Преди 2 седмици спечелихме наградата на Ким, която празнува своята втора годишнина откакто има блог ..  в момента чакаме с нетърпение да пристигне ... Колко много се зарадвах, когато видях, че точно ние сме спечелили.. А замалко шяхме и да изпуснем наградата, но за щастие не сме :).. Разглеждам си аз блога на Ким и изобщо не обърнах внимание на това кой всъщност е спечелил..  но някакво 6-то чувство може би... ме накара да върна обратно и 5 минути стоя втренчена в нашите имена.. Дори отначало не можах да разбера зашо ни ги пише.. :ДДД  'това учене направо ми е  взело акъла' хаха.. В псоелдствие след като осъзнах какво става дойде ред на неистово радване.. Но всичко не свършва дотук.. Има определн срок да пишеш на имейла на Ким, за да се доразберем.. и аз като си помислих, че тои срок е миналл.. защото по наше време реално беше отминало вече, но в Америка нали са назад и ... така.. получихме си наградата формално.. сега трява само да пристигне :) нямам търпение да я използвам..
И не пропускайте да посетите сайта й! Нещата, който прави са направо страхотни. - http://craftsbykim.blogspot.com/

3 коментара:

  1. Честито, да се похвалите и когато дойде наградата, няма да казвам че очаквам с нетърпение да видя какво ще създадете с нея :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря :)) непременно ще кажа, когато пристигне :))

    ОтговорИзтриване

Поръчки

За ПОРЪЧКИ и повече информация, моля посетете Фейсбук страницата на ателие AdoraBella и пишете лично съобщение или e-mail! Благодаря!