вторник, 27 април 2010 г.

Play Boy

Първото ни публикувано творение, различно от картичка. Няма какво толкова да се обяснява за него - то всичко се вижда. Тази възглавничка, заедно със следващите няколко нещица е подарък за наш близък приятел, на който бяхме повече от 100% сигурни, че ще му харесат. Направо идеалният подарък за него. И така се зарибихме по  тази възглавничка, че със сигурност и на нас ще си направим няколко, а на всичкто отгоре вече имаме и няколко поръчки. Така че в скоро време очаквайте още :)
Това е втората част от подаръка (третата не е снимана - забравих). Както се вижда е купен, но пък е направо уникален. Много ми харесват и тефтерът и химикалът.

















А ето я и картичката - нея я видях в един сайт, но не си спомням в кой и няма как да я покажа там. Но се получи много оригинално и възможно най-подходящата за Сашо.

3 коментара:

  1. Много добър подарък сте подготвили, но най-интересна ми беше картичката :)
    Може някой път да направя такава за някой мой познат :)

    ОтговорИзтриване
  2. много оригинален подарък,а и картичката-супер интересна

    ОтговорИзтриване
  3. Подаръкът е чудесен. Картичката е много подходяща за човек с чувство за хумор. Отдавна я гледам в нета, но не е имало повод да я направя до сега.

    ОтговорИзтриване

Поръчки

За ПОРЪЧКИ и повече информация, моля посетете Фейсбук страницата на ателие AdoraBella и пишете лично съобщение или e-mail! Благодаря!